Brukerhåndbok Nokia Lumia Pdf Free Download

Prosjekter med status "Kladd" startes fra fanekort "Prosjektplan". Prosjektet er selv et underprosjekt/delprosjekt og har også underliggende prosjekter. Angir seneste sluttdato for aktiviteter i prosjektet eller virkelig sluttdato ved faste rammer. Angir tidligste startdato for aktiviteter i prosjektet eller planlagt startdato ved faste rammer. Angir automatisk generert prosjekt-ID for prosjektet.

  • Endre utseende for hovedvindu samt hvilke kalenderoppføringer som skal vises som standard.
  • Dato og tid vil oppdateres automatisk en https://dllkit.com/nn/dll/msvbvm60 viss tid.
  • Du kan enkelt koble en e-post mot firma og prosjekt før du sender den.
  • Ved utsending/utskrift av tilbud og ordrebekreftelser kan du velge å legge ved standard salgsbetingelser .

Passordet er automatisk generert av systemet og kan enkelt endres fra Min side - Min profil. Lar deg sette opp personlige brukerinnstillinger for XS Office via en trinnvis veiviser. "Meldinger"-boksen viser navn på innlogget bruker samt uleste direktemeldinger og siste ukes kunngjøringer. Etter dette vil innholdet dimmes ned for å indikere at den automatiske oppdateringen er utløpt. Hvis du er mye på farten vil du sette pris på XS Office gir deg mulighet til å ta "kontoret" med deg i lomma. XS Office tilpasses automatisk til din mobiltelefons skjermstørrelse. Dermed kan du for eksempel jobbe med kundedata direkte ute hos kunden istedenfor å vente til du er tilbake på kontoret.

Okok 2012 Datapower Learning As Administrasjon 1

Tidspunkt for siste lagring samt initialer for den som utførte lagringen. Innkommende post kan skannes av administrativt personell like enkelt som de tar en kopi med kopimaskinen. Innskannede dokumenter kan så sorteres og merkes med prosjekt, kunde o.s.v. i XS Office av personen selv eller andre. Hovedpoenget med å sjekke ut et dokument før redigering er at du skal gjøre andre brukere oppmerksom på at dokumentet er "under redigering".

Brukerhåndbok Lumia Med Windows Phone 8 1

Standard emnetekst som vil komme i emnefeltet i møteinnkallinger via e-post. Standard emnetekst som vil komme i emnefeltet i møtereferater via e-post. Kan være eller en egen e-postadresse for organisasjonen. Du kan klikke på hjelpesymbolet til høyre for hver enkelt innstilling for å få opp brukerveiledning knyttet til den aktuelle innstillingen. Det finnes også en knapp "Hjelp" i vinduet for endring av innstillingens verdi. Klikk for å åpne kontekstsensitiv brukerveiledning for innstillingen.

Felter I Listen Over Ansettelsestid

Angir IP-adressen som ble brukt ved siste pålogging til XS Office. Brukes for å angi om ressursen er tilgjengelig for ressursbooking eller ikke. Bookingkalenderen har en spesiell utskriftsvennlig versjon som vil liste opp alle oppføringene under hverandre sortert på dato. Viser oppføringer knyttet til en spesielt firmaoppføring. Hvis du ønsker å opprette en ny booking direkte fra kalenderen, kan du enkelt gjøre dette ved å klikke på pluss-knappen på den aktuelle dagen. Se Samhandling - Ressurser for mer informasjon om hvordan du oppretter en ressurs. Dersom det er aktive søkekriterier i bruk, vil dette indikeres med et utropstegn på trakt-ikonet i verktøylinjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.